Siden vår er bygget på et konsept hvor vi i SoVo.no hjelper deg å finne varen billigst mulig. Etter vi har funnet varen for deg vil vi legge den ut for salg for andre som også vil ha dette produktet.
Våre produkter er ikke lokalisert i Norge og på den måten sparer vi den dyre frakten som vi har her til lands. Alt på vår side er billigere enn normalt, men man må beregne seg på lenger ventetid.

Eksempel 1:

Dette er Karen.
Karen er på jakt etter neglglitter, da Karen har problemer med å finne dette rimligere enn der hun handler dette produktet nå til 399. Karen sender oss et bilde av varen samt en beskrivelse av hva produktet er og skal gjøre:

Neglglitter:
Neglglitter blir brukt under neglgeleen når man farger og støper negler for å få en skinnende og glitrende underlag. Karen sender oss også et bilde av hvordan produktet ser ut i esken og hvordan det ser ut på neglene.

Vi i SoVo.no har nå fått all den informasjonen vi trenger og går til verks. Etter en dag har vi funnet 14 forksjellige leverandører i utlandet og prisen på produktet ble redusert fra 399 til 49kr i tillegg får Karen en plansje med 30 forksjellige farger hun kunne velge i noe som var mer enn det hun har fått tilbud om fra før.
Vi i SoVo.no gir også tilbud om andre produkter som kan gå godt sammen med orginalproduktet.

Vi i SoVo.no hjelper deg finne nesten alt mellom himmel og jord. Fra landbruksmatriell og klokker til øredobber og fritidsutstyr. Vi har mange kontakter i utlandet, blandt annet Kina, Hong Kong, India, Japan, Tyskland, USA og mange fler som gjør at vi kan presse prisen enda lenger ned.

Det er en del ting vi ikke klarer å få fatt på, dette omfatter produkter med høy returfaktor og ulovlig omsettelige produkter. På ikke-listen finner vi:

Klær
Sko
Rene edle stener
Legemidler
Våpen
Planter
Matvarer, næringsmidler og kosttilskudd
Alkohol
Truede dyre og plantearter
Kulturminner og antikviteter
Ikke godkjente elektriske artikler