Selger blir betegnet som: sovo.no, oss/våre eller vi.
Kjøper blir betegnet som: kunde, du, deg, ditt eller din.

GJENNOMFØRING AV HANDEL

Gjennomføring av handel her på www.sovo.no gjøres veldig enkelt. Du trykker "legg i handlevogn" på det produktet du ønsker å kjøpe. Da vil varen lagres i din handlevogn, slik at du enkelt kan fortsette å handle eller gå direkte til kasse for betaling. Der velger du enkelt frakt og betalingmetode og deretter legger du inn din kontakt- og leveringsadresse.

Når du har gjennomført en handel hos oss, godkjenner du og samtykker våre vilkår. Ved handel av en vare godkjenner du og samtykker produktets informasjon og merknader.

- Eksterne leverandører og varehus vil motta detaljer om handelen, derav navn og adresse. Denne informasjonen er nødvendig for at vi i sovo skal kunne sende varene til deg.
- Det er flere leverandører som samarbeider med bedriften og for hver ordre, det kan også være et annet firma.
- For at leverandøren skal kunne forbedre eller trenger å gjøre endringer på orderen kan de sende en epost til deg.

 

PRISER

Alle våre priser er inkl. mva. Det tas også forbehold om skrive-/trykkfeil på vår nettside.

 

KANSELLERING

Kansellering må gjøres innen 12 timer da vi videreformidler dette til vår fabrikker i utlandet som starter produksjonen.

BETALING

Betalingsmetodene vi har er: VISA, MasterCard, Maestro og PayPal. Dersom du som kunde betaler med kort vil kjøpesummen bli belastet samme døgn.

LEVERING OG HENTING

Leveringstiden på varer er 8-30 dager og er spesialbestillinger med mindre annet er nevnt. Sendingene vil som regel komme rekommandert og man må vise legitimasjon for å hente de på postkontoret. Det er dermed veldig viktig å skrive riktig navn når man bestiller.

 

ANGRERETT

Angreretten gjelder for nettbutikken, www.sovo.no. Etter norsk lov (Angrerettloven) har kunder rett til å angre på et kjøp. Dersom du som kunde angrer på ditt kjøp hos oss må det meldes fra om dette innen 14 dager etter at varen er mottatt. For at angreretten skal kunne være gjeldende må varen returneres i den stand kunden mottok og innen rimelig tid. Kunden står ansvarlig for risikoen ved returtransport og må dekke eventuelle kostnader i forbindelse med returforsendelse.
Retur av produkt gjøres ved å sende varen i original emballasje til avsenderen av det utvalgte produktet. Ta dermed vare på all embalasje.
Vareretur gjelder ikke spesialbestillinger.

RETUR/BYTTE AV VARE

Ved retur av en vare, står kunden ansvarlig for risikoen ved returtransport og må dekke eventuelle kostnader i forbindelse med returforsendelse. Ved bytte av en vare står kunden ansvarlig for eventuelle kostnader i forbindelse med tur/returforsendelse.

REFUNDERING

Ved refusjon av beløp etter kansellering av en bestilling eller ved å benytte angreretten vil refundering av beløp først foretas når:
  • beløpet er registrert på vår konto eller
  • produktet er mottatt i retur og i den stand vi sendte vare

ENDRING AV VILKÅR

Vi har forbeholdt retten til å endre vilkårene på denne nettsiden.